[Hlavní strana] [Kalendář akcí] [Kontakt] [Pro registrované]


Návrat na hlavní stranu

Hotel Palác Elektra [ Hotel nebo hostel ]

Palác Elektra, Ostrava
V objektu Paláce Elektra se nachází 16 apartmá přímo vybízejících k okamžitému nastěhování. Jste služebně na cestách a chcete soukromí v kompletně zařízeném bytu, spojené s pohodlím ubytování hotelového typu? Pak jste správně u nás! Každé apartmá má vybavenou kuchyň a sociální zařízení. Telefonní linka, přípojky pro práci s PC a televize jsou samozřejmostí. U apartmá s více pokoji je též obývací pokoj a jídelna. U čtyřpokojových apartmá nechybí ani automatická pračka. Pravě díky těmto výhodám, úklidu (vč. výměny ložního prádla a ručníků) v ceně, jakož i možnostem využití ostatních služeb Paláce Elektra (např. praní osobního prádla a vyčištění ošacení za úhradu), jsou tato apartmá předurčena ke krátkodobým i dlouhodobým pobytům (i celých rodin).

PIVNICE
K útulnému posezení při skleničce Vás zve stylové prostředí "plzeňské" pivnice s bohatou nabídkou specialit k pivu a vínu. Pro malou společnost je připraven oddělený salónek v country stylu.

Můžete se začít při snídani, kterou si vychutnáte od 7 hodin ráno, pokračovat můžete výběrem z MENU stravování, které je pro Vás nachystáno od 11 h.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Hotel Palác Elektra
Umělecká 305/1
702 00 Moravská Ostrava
Česko (CZ)
tel: (+420) 596 133 644
Palác Elektra, Ostrava

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.palac-elektra.cz

Typ záznamu: Hotel nebo hostel
AKTUALIZACE: Daniel Merhout (INFOMORAVA) org. 56, 16.08.2004 v 11:40 hodin


Copyright 1998-2024 © Luděk Šorm