[Hlavní strana] [Kalendář akcí] [Kontakt] [Pro registrované]


Návrat na hlavní stranu

Porte d´Oriente [ Hotel nebo hostel ]

Porte d´Oriente
Poloha
Nová třípatrová rezidence s výtahem nacházející se na jižním okraji malebného historického městečka Gallipoli, pouhých 50 m od pobřeží Jónského moře (od písečné pláže Baia Verde i Gallipolské promenády) a cca 500 metrů od hlavní třídy Corso Roma plné dlouho do noci otevřených obchůdků, restaurací, cukráren a nočních podniků.

Zařízení rezidence
Hostům je k dispozici hala s recepcí a barem, vybavené fitness centrum, sauna, hydromasážní bazének, beauty centrum s kosmetickými službami, manikúrou, pedikúrou a masážemi. V rezidenci Baia Blu, vzdálené cca 100 m, jsou k dispozici garáže, bazén s vybavením a barem. Přibližně 900 m od rezidence se nachází naše soukromá plně vybavená a denně udržovaná pláž se slunečníky, lehátky, barem, toaletou, sprchou, hřištěm na plážový volejbal a možností pronajmout si šlapadla, kanoe, atd. V sezóně je možno využít i kyvadlové dopravy mezi rezidencí a soukromou pláží. V bezprostřední blízkosti jsou obchody všeho druhu, pizzerie a restaurace.

Ubytování
Nové moderně zařízené apartmány s vlastním sociálním zařízením a balkónkem. Všechny disponují vybaveným kuchyňským koutem, barevným televizorem a klimatizací.

Typologie apartmánů
Mono - menší jednopokojový apartmán pro 2 až 4 osoby: s manželskou postelí nebo rozkládacím dvoulůžkovým gaučem a palandou.

Hodnocení
- bazén v sousední rezidenci
- soukromá písečná pláž
- vodní sporty na pláži
- relaxační centrum
Porte d´Oriente

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.Shenkos.cz

Typ záznamu: Hotel nebo hostel
AKTUALIZACE: uživatel č. 685 org. 56, 09.02.2005 v 08:15 hodin


Copyright 1998-2024 © Luděk Šorm