[Hlavní strana] [Kalendář akcí] [Kontakt] [Pro registrované]


Návrat na hlavní stranu

Hotel Gondola **** [ Hotel nebo hostel ]

Hotel má k dispozici 10 pokojů (8 dvoulůžkových, 2 jednolůžkové), které jsou vybaveny vlastní koupenou se sprchovým koutem, WC, televizorem s dálkovým ovládáním a satelitním příjmem, rádiem, telefonem s přímou volbou a minibarem. Před hotelem je parkoviště vyhrazené pro hotelové hosty.

Služby - pro maximální spokojenost našich hostů zajišťujeme 24-hodinový room service, praní prádla, sekretářské služby, nabízíme též rezervace vstupenek na kulturní a sportovní akce. Hosté mají možnost využití přístupu na internet zdarma a samozřejmostí je zajištění jejich mobility prostřednictvím smluvní taxislužby.

Restaurace - k hotelu patří velice příjemná, klidná a útulná restaurace (kapacita 50 míst) a terasa (60 míst), která nabízí velký výběr jídel tradiční české i mezinárodní kuchyně, zejména kuchyně středomořské, neboť náš šéfkuchař je Francouz. Jsme ale schopni sestavit jakékoli menu od klasické české kuchyně přes italskou až po mezinárodní, podle finančních požadavků zákazníka. Na vinném lístku si můžete zvolit některá z pečlivě vybíraných vín české (respektive moravské) provenience nebo ochutnat vína francouzská, chilská či australská.
Při opakovaných návštěvách poskytujeme věrnostní slevy a výhody. Na přání připravíme tradiční "Český večer" s posezením při sklenici vína, s grilováním, pečením selete a české hudební produkci. Jsme schopni pro Vaši skupinu uzavřít určitý prostor nebo i celou restauraci. Samozřejmostí je pro nás dodržení časového harmonogramu dle přání zákazníka. Na přání zajistíme také zkušeného průvodce. Skupinovým zájezdům nabízíme pro řidiče a průvodce kompletní menu včetně nápojů zdarma.


Další služby:
- Rauty
- Bankety
- Svatební hostiny
- Promoční oslavy
- Firemní akce
- Večírky
- Prezentace

KONTAKTNÍ ADRESA:

Hotel Gondola ****
Pallova 12,
301 00 Plzeň
Česko (CZ)
tel: (+420) 377 994 211
(+420) 736 612 126
fax: (+420) 377 994 277

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.hotelgondola.cz

Typ záznamu: Hotel nebo hostel
AKTUALIZACE: Ivana Loskotová (TO 08) org. 2, 17.11.2005 v 16:24 hodin


Copyright 1998-2024 © Luděk Šorm